Kayseri Erciyesspor 1-1 Fenerbahçe ilk yarı özeti ve golleri

Kayseri Erciyesspor 1-1 Fenerbahçe ilk yarı özeti ve golleri

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-1 FENERBAHÇE


Moussa Sow'un 9. dakikada attığı golle nbsp; nbsp;Fenerbahçe, 1-0 öne geçerken Erciyesspor, 22. dakikada Azofeifa'nın golüyle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.


Maçtan dakikalar (ilk yarı)

45'Halis Özkahya, ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.

44'Bu kez sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un ceza alanına sert ortasında Jorgacevic topu kontrolü altına aldı.

43'Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Caner Erkin oyundan çıkarken Michal Kadlec oyuna girdi.

41'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında top kaleci Jorgacevic'te kaldı.

40'Erciyesspor'da Cem Can, kendi yarı alanında buluştuğu topu rakip savunma arkasına hareketlenen Sinan'a göndermek istedi ama savunma araya girdi.

39'Fenerbahçeli oyuncular kendi aralarında hazırlık pasları yapıyor.

38'Sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Yasin, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

37'Orta alanda topla buluşan Selçuk Şahin, savunma arkasına koşu yapan Kuyt'a uzun bire pas gönderdi ama top kaleci Jorgacevic'te kaldı.

36' Bu kez Erciyesspor atağında Yasin'in pasıyla ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sinan'ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

35' Caner Erkin, kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza alanına kadar gitti ve tam ceza alanına girecekken yerde kaldı ve bu pozisyonda maçın hakemi, Caner'e kendini yere attığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

34' Gelişen Erciyesspor atağında sağ kanatta topla buluşan Azofeifa'nın ceza alanına ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

33' Son dakikalarda tempo biraz düşmüş durumda.

32' Etkili paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de topla en son sağ kanatta Bekir buluştu ve Bekir'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

31' Fenerbahçe yine sağ kanadı kullandı. Topla buluşan Sow'un ceza alanına ortasında savunmada Mangane topu karşılayan isim oldu.

30' Caner, sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topu kale sahasına ortaladı ama savunma topu karşıladı.

29' Bir başka Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Topuz'un ceza alanına yerden sert ortasında Numan topu kornere gönderdi.

28' Orta alanda topla buluşan Cristian'ın rakip ceza alanındaki Sow'a pasında savunmada Numan topu karşıladı.

27' Erciyesspor kontra atağında Sinan, bir anda Fenerbahçe ceza alanına kadar gitti ama Sinan, iki savunma oyuncusu arasından çıkamadı.

26' Sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Erhan'ın ceza alanına yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı.

25' Erciyesspor, ilk dakikalardaki Fenerbahçe baskısını biraz olsun azaltmış durumda.

24' Bir başka Erciyesspor atağında Traore, ceza alanı dışından kaleye plase bir vuruş yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

22' Kullanılan serbest vuruşta Randall Azofeifa, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sol üst köşeden ağlarla buluştu.

22' GOL! Azofeifa

21' Erciyesspor, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Azofeifa'nın ceza alanına ortasında yerden seken top diğer kanada açıldı. Atağın devamında ceza alanı ön bölümünde Traore yerde kaldı ve karar bir kes daha serbest vuruş.

20' Emre'nin sağ kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Caner'in uzak mesafeden sert şutu üstten dışarıya gitti.

19' Yine etkili gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in sol kanatta son çizgiden ortasında ön direkte Kuyt ve savunmanın hareketlendiği top direğin hemen dibinden savunmadan kornere gitti.

18' Fenerbahçeli oyuncular sahanın her yerinde baskılı oyununu sürdürüyor.

17' Bu dakikaya kadar Erciyesspor 22, Fenerbahçe 122 başarılı pas yaptı.

16' Fenerbahçe'nin baskısı her dakika daha da artıyor. Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda top doğrudan dışarıya gitti.

15' Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

14' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un pasına hareketlenen Caner'in ceza alanına yerden ortasında Webo'dan önce savunma müdahale etti ve topu kornere gönderdi.

13' Erciyesspor karşı atağında sağ kanattan son çizgiye inen Erhan'ın ortasında kaleci Volkan, yakın direkte topun kontrolünü sağladı.

12' Mücadele oldukça hızlı başladı. Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında yerden ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

11' Erciyesspor'da Emre, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alana geçip uzak mesafeden kaleye şutunu gönderdi ama top farklı şekilde dışarıya gitti.

10' Yine etkili paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de Cristian'ın Sow'a pasında savunma araya girdi.

9' Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Topuz'un ortasında Sow, kale sahası içinde güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

9' GOL! Sow

8' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Yasin, Webo'ya faul yaptı.

7' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in pasına hareketlenen Sow, topun kontrolünü sağlayamadı.

6' Sarı lacivertliler karşılaşmaya daha baskılı başlayan taraf görünümünde.

5' Fenerbahçe'de Sow, rakip yarı alanda topla buluştu ve son savunma oyuncusundan sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti. Sow bir sakatlık geçirdi.

4' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Emre, rakibinden sıyrılıp pasını Cristian'a verdi ve Cristian uzak mesafeden şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

3' Erciyesspor, kontra atağında Yasin'in ceza alanına hareketlenen Sinan'a pası biraz hızlı gitti ve Volkan topun kontrolünü sağladı.

2' İlk atak Fenerbahçe'den geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında kale sahası içinde Jorgacevic topun sahibi oldu.

1' Mücadele Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...