Türk pilotların görüntüleri başbakanlık kamerasında

Türk pilotların görüntüleri başbakanlık kamerasında

GÜNDEM Haberleri

THY pilotlarının Atatürk Havalimanı'na inişi, sevdikleri ve Başbakan Erdoğan tarafından karşılanması Başbakanlık kamerası tarafından da görüntülendi.

Beyrut'ta kaçırılan Türk Hava Yolları (THY) pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca kaçırılmalarının 71. gününde sevdiklerine kavuştular. THY pilotlarını Atatürk Havalimanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıladı. O anlar Başbakanlık kamerası tarafından da görüntülendi. Başbakanlık kamerasına yansıyan görüntülerde Başbakan Erdoğan pilotların yakınlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde bir süre uçağın gelişini bekledi. Ardından Başbakan Erdoğan ve pilotların yakınları alkışlar eşliğinde uçaktan inen pilotları karşıladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Pilotlardan Murat Akpınar Başbakanla bir süre konuştu. Pilot Akpınar, "Bize dayanma gücü verdiniz. Allah sizlerden bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim, çok sağolun" diye konuştu. Başbakan Erdoğan bir süre pilotlar ve yakınlarıyla sohbet etti. Pilotların yakınları da Başbakan Erdoğan'a teşekkürlerini ilettiler ve alkışladılar. Başbakan Erdoğan'ın pilotlar ve yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi de Başbakanlık kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...