Emenike Fenerbahçe'yi ipten aldı

Emenike Fenerbahçe'yi ipten aldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Lider Fenerbahçe Kayseri'de 1 puana razı oluyordu ki, uzatma anlarında Emenike sahneye çıktı ve Fenerbahçe'yi 2-1'lik galibiyete ulaştırdı!

Spor Toto Süper Lig 'in 8. haftasına lider giren Fenerbahçe, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe son dakika golüyle 2-1 kazandı. Mücadelede Fenerbahçe 9. dakikada Sow ile öne geçerken 22. dakikada Kayseri Erciyesspor'dan Azofeifa müthiş bir frikikle skora dengeyi getirdi. nbsp; Maçta son dakikalara girilirken Süper Lig'de henüz gol atamaması nedeniyle eleştirilen Emmanuel Emenike, uzatmalarda attığı kafa golü ile takımına galibiyeti getiren isim oldu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşmanın son 15 dakikalık bölümünü 4 forvetle oynayan Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyeti son dakikada bularak haftayı kayıpsız geçti.

Emenike Fenerbahçe'yi ipten aldı

KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-2 FENERBAHÇE
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR (CANLI)

Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.

90' Sol kanatta topla buluşan Kuyt'ın uzak kale direğine ortasında Emenike'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu.

90' GOL! Emenike

90' Kayseri Erciyesspor'da son oyuncu değişikliği. Sinan Kaloğlu oyundan çıkarken Üstün Bilgi oyuna girdi.

90' Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian'ın ceza alanına ortasında kale sahası içinde Kuyt'ın vuruşunu savunmada Cem Can son anda çizgi üstünden uzaklaştırdı.

90' Erciyesspor kalecisi Bojan Jorgacevic, zaman geçirdiği gerekçesiyle sarı kart gördü.

90' Bu arada maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

90' Etkili bir Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Emenike'nin ceza alanına ortasında Webo'nun indirdiği topa savunma baskısı altındaki Kuyt'ın vuruşu üstten dışarıya gitti.

89' Erciyesspor, bu kez sağ kanattan atak geliştirdi. Serkan'ın ceza alanına yerden sert ortasında Bekir, topu taca gönderdi.

88' Kullanılan serbest vuruşta Azofeifa'nın ceza alanına ortasında Volkan topun kontrolünü sağladı.

87' Gelişen Erciyesspor atağında sol kanatta topla buluşan Yasin, Egemen'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

86' Erciyesspor, tüm hatlarıyla kendi yarı alanında bulunuyor.

85' Kayseri Erciyesspor'da oyuncu değişikliği. Senijad Ibricic oyundan çıkarken Serkan Atak oyuna girdi.

83' Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kadlec'in ceza alanına ortasında Jorgacevic, kala sahası içinde topun sahibi oldu.

82' Yine Mehmet'in sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortada Numan yine kafayla topu uzaklaştıran isim oldu.

81' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet'in ceza alanına sert ortasında Numan, topu kafasıyla taca gönderdi.

80' Fenerbahçe'nin galibiyet golünü bulabilmek adına baskısı devam ediyor. Erciyesspor savunması bu dakikaya kadar başarıyla mücadele ediyor.

79' Fenerbahçe'de Alper, topu orta alandan alıp rakip savunma arkasına koşu yaptı ve pasını Sow'a verdi ama Sow'un sağ kanada pasında Mehmet Topuz topu alamadı.

78' Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan ortada Webo, röveşata yapmak istedi ama ayakları fazla kalkınca serbest vuruş kararı verildi.

77' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Emre Belözoğlu oyundan çıkarken Emmanuel Emenike oyuna girdi.

76' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz'un güzel ortasında kale sahası içinde savunma topa ayak koydu.

75' Fenerbahçe'de birazdan Emmanuel Emenike oyuna girecek.

74' Bir başka Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topta Webo'nun Sow'a indirdiği topta Jotgacevic topun sahibi oldu.

73' Yine sağ kanadı kullanan Fenerbahçe'de Sow, Webo'dan aldığı topu ceza alanına ortaladı ama top doğrudan dışarıya gitti.

72' Fenerbahçe'nin rakip kalede pozisyon arayışları devam ediyor.

71' Kayseri Erciyesspor'da oyuncu değişikliği. Bakaye Traore oyundan çıkarken Georges Mandjeck oyuna girdi.

70' Erciyesspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Kuyt'a sert bir faul yapan Numan, sarı kart gördü.

69' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada küçük bir karambol oluştu ama savunma son olarak topu uzaklaştırdı.

68' Fenerbahçe'de Moussa Sow, ceza alanı dışında sağ çaprazda rakibinden sıyrılıp kaleye harika bir şut çekti ama kaleci Jorgacevic aynı güzellikle topu kornere gönderdi.

67' Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçeli oyunculardan topla buluşan Kuyt, pasını sağ dış kenarda bulunan Mehmet Topuz'a verdi ama Mehmet'în daha da ileride bulunan Alper'e pası doğrudan dışarıya gitti.

65' Sağ kanadı etkili kullanan Fenerbahçe'de topla buluşan Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında Mangane, topu uzaklaştıran isim oldu.

64' Fenerbahçe'nin Erciyesspor önündeki baskısı her geçen dakika artıyor.

63' Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian'ın ceza alanına ortasında Egemen'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

62' Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin Erciyesspor'a göre %67'ye %33 üstünlüğü bulunuyor.

61' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı.

60' Çok tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Kuyt'ın ceza alanına ortasında Webo'nun yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Jorgacevic son anda kornere gönderdi.

59' Gelişen Fenerbahçe atağında rakip yarı alanda topla buluşan Emre'nin sol kanattan ileriye hareketlenen Kadlec'e pasında Kadlec topu oyun alanında tutamadı.

58' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Selçuk Şahin oyundan çıkarken Alper Potuk oyuna girdi.

57' Sol kanattan çok etkili gelişen Erciyesspor atağında Ibricic, Bekir'den sıyrılıp ceza alanına girdi ve müsait durumdaki Traore'ye pasını attı ama Traore'nin vuruşu çok kötüydü ve top yandan dışarıya çıktı.

56' Bu kez gelişen Erciyesspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Azofeifa'nın sert şutu üstten dışarıya gitti.

55' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kadlec'in ceza alanına yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı. Atağın devamında Emre, Traore'ye yaptıüı faulden sonra sarı kart gördü.

54' Fenerbahçeli oyuncular çok hızlı ve etkili paslaşmalarla rakip ceza alanına kadar gitti ama son olarak Emre, rakip ceza alanı içinde topu istediği gibi kontrol edemedi.

53' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Webo, Erhan'a sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.

52' İkinci yarıdaki oyun temposu ilk yarıya oranla biraz düşük durumda. Takımlar daha çok kontrollü bir oyun ortaya koyuyor.

51' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

50' Çok tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanattan Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında Webo'nun kafasından seken topu sol çaprazdan dar açıdan Sow içeri çevirmek istedi ama savunma topu kornere gönderdi.

49' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan ortada Webo'nun kafa vuruşu kaleci Jorgacevic'te kaldı.

48' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına gönderilen topta kafalardan seken topta bir karambol oluştu ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

47' Sağ kanattan hızlı gelişen Erciyesspor atağında Sinan, Egemen'den sıyrılmak isterken Egemen rakibini çekti ve karar serbest vuruş.

46' İkinci yarı Erciyessporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45'Halis Özkahya, ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.

44'Bu kez sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un ceza alanına sert ortasında Jorgacevic topu kontrolü altına aldı.

43'Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Caner Erkin oyundan çıkarken Michal Kadlec oyuna girdi.

41'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında top kaleci Jorgacevic'te kaldı.

40'Erciyesspor'da Cem Can, kendi yarı alanında buluştuğu topu rakip savunma arkasına hareketlenen Sinan'a göndermek istedi ama savunma araya girdi.

39'Fenerbahçeli oyuncular kendi aralarında hazırlık pasları yapıyor.

38'Sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Yasin, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

37'Orta alanda topla buluşan Selçuk Şahin, savunma arkasına koşu yapan Kuyt'a uzun bire pas gönderdi ama top kaleci Jorgacevic'te kaldı.

36' Bu kez Erciyesspor atağında Yasin'in pasıyla ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sinan'ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

35' Caner Erkin, kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza alanına kadar gitti ve tam ceza alanına girecekken yerde kaldı ve bu pozisyonda maçın hakemi, Caner'e kendini yere attığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

34' Gelişen Erciyesspor atağında sağ kanatta topla buluşan Azofeifa'nın ceza alanına ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

33' Son dakikalarda tempo biraz düşmüş durumda.

32' Etkili paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de topla en son sağ kanatta Bekir buluştu ve Bekir'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

31' Fenerbahçe yine sağ kanadı kullandı. Topla buluşan Sow'un ceza alanına ortasında savunmada Mangane topu karşılayan isim oldu.

30' Caner, sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topu kale sahasına ortaladı ama savunma topu karşıladı.

29' Bir başka Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Topuz'un ceza alanına yerden sert ortasında Numan topu kornere gönderdi.

28' Orta alanda topla buluşan Cristian'ın rakip ceza alanındaki Sow'a pasında savunmada Numan topu karşıladı.

27' Erciyesspor kontra atağında Sinan, bir anda Fenerbahçe ceza alanına kadar gitti ama Sinan, iki savunma oyuncusu arasından çıkamadı.

26' Sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Erhan'ın ceza alanına yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı.

25' Erciyesspor, ilk dakikalardaki Fenerbahçe baskısını biraz olsun azaltmış durumda.

24' Bir başka Erciyesspor atağında Traore, ceza alanı dışından kaleye plase bir vuruş yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

22' Kullanılan serbest vuruşta Randall Azofeifa, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sol üst köşeden ağlarla buluştu.

22' GOL! Azofeifa

21' Erciyesspor, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Azofeifa'nın ceza alanına ortasında yerden seken top diğer kanada açıldı. Atağın devamında ceza alanı ön bölümünde Traore yerde kaldı ve karar bir kes daha serbest vuruş.

20' Emre'nin sağ kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Caner'in uzak mesafeden sert şutu üstten dışarıya gitti.

19' Yine etkili gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in sol kanatta son çizgiden ortasında ön direkte Kuyt ve savunmanın hareketlendiği top direğin hemen dibinden savunmadan kornere gitti.

18' Fenerbahçeli oyuncular sahanın her yerinde baskılı oyununu sürdürüyor.

17' Bu dakikaya kadar Erciyesspor 22, Fenerbahçe 122 başarılı pas yaptı.

16' Fenerbahçe'nin baskısı her dakika daha da artıyor. Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda top doğrudan dışarıya gitti.

15' Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

14' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un pasına hareketlenen Caner'in ceza alanına yerden ortasında Webo'dan önce savunma müdahale etti ve topu kornere gönderdi.

13' Erciyesspor karşı atağında sağ kanattan son çizgiye inen Erhan'ın ortasında kaleci Volkan, yakın direkte topun kontrolünü sağladı.

12' Mücadele oldukça hızlı başladı. Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında yerden ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

11' Erciyesspor'da Emre, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alana geçip uzak mesafeden kaleye şutunu gönderdi ama top farklı şekilde dışarıya gitti.

10' Yine etkili paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de Cristian'ın Sow'a pasında savunma araya girdi.

9' Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Topuz'un ortasında Sow, kale sahası içinde güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

9' GOL! Sow

8' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Yasin, Webo'ya faul yaptı.

7' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in pasına hareketlenen Sow, topun kontrolünü sağlayamadı.

6' Sarı lacivertliler karşılaşmaya daha baskılı başlayan taraf görünümünde.

5' Fenerbahçe'de Sow, rakip yarı alanda topla buluştu ve son savunma oyuncusundan sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti. Sow bir sakatlık geçirdi.

4' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Emre, rakibinden sıyrılıp pasını Cristian'a verdi ve Cristian uzak mesafeden şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

3' Erciyesspor, kontra atağında Yasin'in ceza alanına hareketlenen Sinan'a pası biraz hızlı gitti ve Volkan topun kontrolünü sağladı.

2' İlk atak Fenerbahçe'den geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında kale sahası içinde Jorgacevic topun sahibi oldu.

1' Mücadele Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı

STAT: Kadir Has
HAKEMLER: Halis Özkahya x, Cem Satman x, Kemal Yılmaz x

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Jorgaçeviç xx, Mangane x, Traore x (Mandjeck dk. 71 x), İbricic x (Serkan dk. 85 xx), Yasin Öztekin xx, Azofeifa xx, Sinan Kaloğlu xx (Üstün dk. 90+4 x), Numan xx, Cem Can x, Erhan x
YEDEKLER: Atilla, Fazlı, Volkan, Ekrem
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

FENERBAHÇE: Volkan x, Egemen x, Bekir x, Moussa Sow xx, Webo x, Kuyt x, Cristian Baroni x, Selçuk x (Alper Potuk dk. 58 xx), Emre xx (Emenike dk. 76 x), Mehmet Topuz x, Caner x (Kadlec dk. 42 x)
YEDEKLER: Mert, Hasan Ali, Mehmet Topal, Salih
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Azofeifa (dk. 22) (Kayseri Erciyesspor), Sow (dk. 9), Emenike (dk. 90+4) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Numan, Jorgaçeviç (Kayseri Erciyesspor), Caner, Emre (Fenerbahçe)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...