Emenike, 'Kariyerimin unutulmayacak günlerindeyim'

Emenike, 'Kariyerimin unutulmayacak günlerindeyim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyet golünü atan futbolcusu Emmanuel Emenike, maçın ardından açıklamada bulundu.

Emmanuel Emenike yaptığı açıklamada gol atamamanın sıkıntısını hep yaşadığını ancak Kayseri Erciyesspor karşısında bu şanssızlığını kırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi:

"ÇOK ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM"

"Şu an kendimi çok çok mutlu hissediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gol atamadığım zamanlarda da bana çok destek oldular. Böyle devam edip onlara daha fazla gol izlettirmek istiyorum. Benim için çok özel bir hafta oldu. Milli maçta iki ve burada da bir gol attım. Kariyerim açısından da unutulmayacak günlerin içindeyim."

"MAÇ BİTMEDEN HERŞEY BİTMİYOR"

"Ben kenardayken takım arkadaşlarımın çok iyi oynadığını görüyordum. Oyuna girerken de sadece kazanmayı düşündüm. Kasımpaşa maçında da bunu gördük. Maç bitmeden herşey bitmiyor. Fenerbahçe olarak sürekli kazanmak için sahaya çıkıyoruz ve bu hep böyle olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...