iPhone 5S mi daha iyi Galaxy S4 mü

iPhone 5S mi daha iyi Galaxy S4 mü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Samsung Galaxy S4 satışları, yeni yayınlanan bir araştırmanın sonuçlarına göre Ağustos'ta dünya çapında iPhone 5'i geçti.

Araştırma firması nbsp;Counterpoint'in nbsp;raporuna göre nbsp;Galaxy S4'ün Haziran'daki 7 milyonluk satışının Ağustos'ta 2 milyon gerilemesine rağmen Samsung, Ağustos'ta büyüme kaydeden tek akıllı cep üreticisi oldu. Firmaya göre bunun nedeni, Samsung'un Galaxy S4 mini Galaxy S duos ve Galaxy Fame gibi geniş bir Galaxy yelpazesine sahip olması. Birinci sıradaki Galaxy S4'ü sırasıyla iPhone 5'in 16GB'lık ve 32GB'lık sürümleri takip etti. Dördüncü sıradaysa Nokia'nın uygun fiyatlı cebi Asha 501 yer aldı. Listenin devamında sırasıyla Samsung Galaxy Note 2, Galaxy S3 mini, S4 mini ve S3 var. Raporun üzerinde durduğu diğer bir konu ise cep kullanıcıları arasındaki takasın artması nedeniyle satışların azaldığı. Buna rağmen cep piyasası yılda yüzde 40-50 hızında büyüyor. Galaxy S4 satışlarının yılsonuna kadarki dönemde Galaxy S3'ten yüzde 80 daha fazla gerçekleşmesi bekleniyor. Bu beklenti bir süre önce yüzde 100'lerdeydi.(Chip.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...