Fenerbahçeli Kadlec'ten ilk maç yorumu

Fenerbahçeli Kadlec'ten ilk maç yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına çıkan Kadlec Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi.

Kadlec'in açıklamaların şöyle: "Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Özellikle son saniyede gelen bir galibiyet olduğu için çok daha güzel oldu tabii ki. İlk maçımdı. Hem oynamam, hem de galip gelmemiz önemliydi. Emenike ilk golünü attı, bunu da belirtmeliyim. Herkes çok mutluydu, harika bir atmosfer vardı soyunma odasında. Oyuna sonradan girenlerin katkısı ve Emenike'nin attığı golle önemli bir galibiyet aldık. İlk maçımdı, iyi sonuçlandı. Çalışmaya devam edeceğim ve önümüzdeki maçlarda oynamaya çalışacağım."

Kadlec, basın toplantısında ise çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Son dakikada atılan golle unutulmayacak bir gece oldu. Benim açından da son derece önemliydi, çünkü ligdeki ilk maçımdı. Kazandığımız için mutluyum. Emenike de ilk golünü attı. İyi bir takım olduğumuz gösterdik, takım ruhunu ortaya koyduk ve maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...