Suriyeli muhalifler pense ile roket fırlatıyor

Suriyeli muhalifler pense ile roket fırlatıyor

DÜNYA Haberleri

Kısıtlı imkanlarla Esed'e karşı mücadele eden ÖSO'nun buluşu görenleri hayrete düşürüyor...

Suriye'deEsad güçlerine karşı mücadele eden Özgür Suriye Ordusu, elindeki kıt imkanlarla mücadelesini sürdürüyor. Roket fırlatma işini bir pense yardımı ile yapan ÖSO'nun bu buluşu görenleri şaşırttı.

PENSE İLE ROKET FIRLATIYORLAR

Esad güçlerine karşı 2 yıldan bu yana mücadele eden ÖSO, elindeki silahları kullanmak için yoğun çaba gösteriyor. Elindeki yerden fırlatmalı roketi bir pense yardımı ile kullanan silahlı güçler, hayatlarını tehlikeye atma pahasına bile bu ateşleme sistemini yapıyor.

Roketi bir pense yardımı ile tutturan silahlı güçler daha sonra pense başına bağlı olan teli çekerek ateşlemeyi sağlıyor. Roketin fırlatılması ile silahlı güçler Allahu ekber diye tekbir atıp hedefe giden roketi çıplak gözle gözlüyor.

ÖSO komutanlarından Muhammed Ahmet, ellerinde ağır silah olmadığını ifade ederek, ellerinde bulunan ağır silahları kullanmak için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...