Liderliği Emenike kurtardı

Liderliği Emenike kurtardı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig'in 8. haftasında Kayseri deplasmanına çıkan Fenerbahçe puan kaybından 90+4'te Emenike'nin attığı gol ile kurtuldu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasın Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendi. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve ardından milli maç arasına giren Fenerbahçe, aranın ardından çıktığı ilk sınavda da beraberlikten son anda kurtuldu. nbsp;Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, Sow'un golüyle öne geçmesine rağmen, Azofeifa'nın enfes frikiğine engel olamadı. Özellikle 2. yarıda galibiyet için büyük çaba harcayan ve baskı kuran Yanal'ın talebeleri, uzatmalarda sahneye çıkan Emenike ile topu gol çizgisinden geçirmeyi başardı. Fenerbahçe böylece İstanbul'a 3 puanla dönmeyi ve liderliğini sündürmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, puanını 19'a çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...