Adana derbisinde taraftar birbirine girdi

Adana derbisinde taraftar birbirine girdi

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de her sezon aynı bir olaya sahne olan Adanaspor-Adana Demir derbisi öncesi bu kez de taraftarlar arasında arbede çıktı.

Nefes kesen mücadelenin ardından 2-2 biten karşılaşma öncesinde iki takımın taraftarı stat yakınında birlerine taşla ve sopayla saldırdı. Polisin geniş önlemler aldığı derbide Adana Demirspor'un taraftarı için maça giriş biletleri önceki gün satılırken, Adanaspor'un taraftarları da dün sabah stadın güney cephesindeki gişelerden biletlerini almaya başladı. Stat çevresindeki caddelerin bir bölümü bariyerlerle kapatılırken, kontrol sırasında bazı taraflarlara, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a aykırı davranışta bulundukları gerekçesiyle yasal işlem uygulandı. Maç saati yaklaştıkça stada gelmeye başlayan iki takımın bazı taraftarları arasında Gazipaşa Bulvarı'nda kavga çıktı. İki tarafın birbirlerine taş ve sopayla saldırdığı kavga, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Çıkan olaylarda yaralanan olmazken, taş isabet eden bir otomobilin camı kırıldı. Polis ekipleri, bazı taraftarı gözaltına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...