Gençlerbirliği darmadağın, İlhan Cavcav yerine başkan arıyor

Gençlerbirliği darmadağın, İlhan Cavcav yerine başkan arıyor

SPOR Haberleri

Kulübün 35 senedir başında bulunan Başkan İlhan Cavcav da A Haber'e yaptığı açıklamada 'Başkanlığı bırakıyorum' demişti.

Gençlerbirliği'nde Kasımpaşa yenilgisinin ardından başlayan deprem bitmiyor. Son alınan 3-1'lik Kasımpaşa yenilgisinin ardından Başkan nbsp;İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada önce nbsp;herkesi kovdu nbsp;ardından da kendisi nbsp;istifa etti. Kırmızı - siyahlı Başkent ekibinde 35 yıldır başkanlık yapan İlhan Cavcav, görevi bırakacağını açıkladı. Tecrübeli başkan İlhan Cavcav istifa edeceğini A Haber'e açıkladı. Cavcav "Kulübe başkan arıyorum. Bırakma kararımı yönetim kurulu toplantısında açıklayacağım." dedi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, alınan başarısız sonuçların ardından "faturayı" ilk olarak genel menajer Cem Onuk'a kesti Başkan İlhan Cavcav'ın dün akşam kurmaylarını bir yemekte topladığı ve "Kulüpten menajer, teknik kadro da dahil olmak üzere herkes gitsin" dediği öğrenildi. Kırmızı - siyahlı takımın dün sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmesi sonrasında taraftarın da tepki gösterdiği Onuk, başkan Cavcav tarafından görevinden alındı. Cavcav'ın, daha sonra teknik direktör Metin Diyadin ile de bir görüşme yaptığı ve Diyadin'in Gençlerbirliği'ndeki görevine son verildiği öğrenildi. Diyadin'in yönetimindeki Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 8 maçta aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi sonrasında 4 puanla son sırada bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...