Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hillary Clinton'dan siyasete geri dönüş sinyali

/ Kaynak: CHA
Hillary Clinton'dan siyasete geri dönüş sinyali

DÜNYA Haberleri  / CHA

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ,görevden ayrıldıktan sonra ilk kez açık şekilde siyasi bir organizasyonda yer aldı.

Adı Demokrat Parti'nin 2016 yılı başkanlık adaylığı için geçen Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ,görevden ayrıldıktan sonra ilk kez açık şekilde siyasi bir organizasyonda yer aldı. Demokrat Parti Virginia Eyaleti Vali Adayı Terry McAuliffe'in seçim kampanyasına katılan Clinton yaklaşık 800 kişilik bir kalabalığa seslendi.Falls Church'te bulunan Eyalet Tiyatrosu'ndaki programa Demokrat Partili McAuliffe'a destek amacıyla giden Clinton, "Bazı zamanlar vardır ki hiç birimiz bir kenarda oturamayız. İşte şimdi Virginia öyle bir zaman diliminde." dedi.McAuliffe'nin iyi kalpli ve açık fikirli bir insan olduğunu ifade eden Clinton, "Terry her zaman benim yanımda oldu, ve ben onun için burada olmaktan memnunum." şeklinde konuştu.Clinton ailesine yakınlığı ile bilinen Terry McAuliffe, Hillary Clinton'ın 2008'deki başkanlık kampanyasının başındaki isimdi. McAuliffe, Bill Clinton'ın başkanlık seçimleri çalışmalarında da aktif olarak yer almıştı.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...