Arsenal'den Mesut Özil'e özeL aşçı

Arsenal'den Mesut Özil'e özeL aşçı

SPOR Haberleri

Norwich City karşısında kariyerinin ilk kafa golünü atan ve performansıyla İngiltere'de yine gündeme oturan Mesut Özil için Arsenal Alman bir aşçı tuttu.

Premier Lig'de Arsenal konuk ettiği Norwich City'yi 4-1 yenerken Mesut Özil, yine maça damgasını vurdu. Olivier Giroud'nun ortasında kariyerinde bir ilke imza atarak kafa vuruşu ile ağları havalandıran Türk asıllı Alman yıldız, 15 Ekim'de kutladığı doğum gününe atıfta bulundu. Mesut Özil, "Norwich'e golüm benim için geç bir doğum günü hediyesi oldu" tweet'ini attı. Arsenal ise, bu sezon takıma büyük katkı yapan Mesut'u mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Yönetim son olarak Mesut ve Podolski için özel bir aşçı tuttu. Alman aşçının bir İngiliz kadınla evli olduğu, daha önce Fransa'da da aşçılık yaptığı belirtildi.(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...