Ünal Aysal, 'Kopenhag'ı yeneceğiz'

Ünal Aysal, 'Kopenhag'ı yeneceğiz'

SPOR Haberleri

Aysal, 'Ligin başında çok puan kaybettik. Bunu telafi edeceğiz. Aylardır Sneijder'in böyle oynamasını bekliyorduk. Kopenhag'ı yeneceğiz' dedi.

Potadaki Beşiktaş derbisini izlemeye giden Başkan Ünal Aysal maç sonunda Karabük galibiyetini değerlendirdi. Aysal, "Ligin başında çok puan kaybettik. Bunu telafi edeceğiz. Aylardır Sneijder'in böyle oynamasını bekliyorduk. Kopenhag'ı yeneceğiz" dedi. Bu arada taraftarlar, "Bülent Tulun istifa, İmparator Fatih Terim" şeklinde bağırarak tepkilerini dile getirdi.Ergün: F.Bahçe'de ağır kompleks var
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Ergün, "Fenerbahçe geride kaldığı konularda her gün yeni bir şey ortaya koyacaksa işimiz var! Bugün 1923 'ten itibaren, yarın 1930 'dan itibaren şampiyonluklar sayılsın diyebilirler. Türkiye 'de ilkleri söylersek Galatasaray hep önde çıkar. Bu rakibimiz üzerinde ağır bir kompleks oluşturuyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...