Azarenka, 'Tenis'e ilgide bir büyüme var'

/ Kaynak: AA
Azarenka, 'Tenis'e ilgide bir büyüme var'

SPOR Haberleri  / AA

'Burada tenise duyulan ilgide bir büyüme var. Bu konuda medyada da bir gelişme var. Her sporcu burada iz bırakıyor. Ben de bunun bir parçasıyım.'

Teniste 22 Ekim Salı günü başlayacak TEB BNP Paribas Championships İstanbul'da mücadele edecek Belaruslu oyuncu Victoria Azarenka, geçen yıllara oranla kendisini daha da geliştirdiğini belirterek, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Polat Renaissance Otel'de düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan WTA klasmanın ikinci sıradaki ismi Azarenka, başarılı bir yılı geride bıraktığını anlatarak, "Bazı inişler çıkışlar olsa da benim için başarılı bir yıl olarak geçti. Büyük kazanımlarım oldu. Geçen yıllara oranla kendimi biraz daha geliştirdim. Tekrar burada olmaktan mutluyum" diye konuştu. İstanbul'da son kez düzenlenecek turnuvada şimdiye kadar mücadele eden sporcuların önemli izler bıraktığını vurgulayan Belaruslu sporcu, "Burada tenise duyulan ilgide bir büyüme var. Bu konuda medyada da bir gelişme var. Her sporcu burada iz bırakıyor. Ben de bunun bir parçasıyım. Bu her yıl daha da gelişiyor. Bunun çok güzel olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Victoria Azarenka, iyi çalıştığını ve turnuva için hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...