Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike, 'Maça girerken golü düşündüm'

Emenike, 'Maça girerken golü düşündüm'

SPOR Haberleri

Emenike, 'Taraftarlar gol atamadığım zamanlarda da bana çok destek oldular. Oyuna girerken sadece gol atıp, kazanmayı düşündüm' dedi

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana fileleri havalandıramayan Emmanuel Emenike, Kayseri Erciyesspor deplasmanında son dakikada muradına erdi. Nijeryalı futbolcu, ilk 7 haftada 6 maçta forma giymiş ve sadece 2 asist yapmıştı. Geçen hafta 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya adına Etiyopya'ya iki gol atan Emenike çıkışını dün sarı-lacivertli formayla sürdürmenin mutluluğunu yaşadı. Emenike maç sonrası, "Gol atamamanın sıkıntısını hep yaşadım. Şimdi şanssızlığımı kırdım, çok çok mutlu hissediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gol atamadığım zamanlarda da bana çok destek oldular. Oyuna girerken sadece gol atıp, kazanmayı düşündüm. Maç bitmeden hiçbir şey bitmiyor. F.Bahçe olarak sürekli kazanmak için sahaya çıkıyoruz ve bu hep böyle olacak" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...