Sneijder'dan Fatih Terim açıklaması

Sneijder'dan Fatih Terim açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Lig TV'ye verdiği özel röportajda merak edilen noktalara açıklık getirdi.

Galatasaray orta sahasının Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Lig TV muhabirinin kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Geçtiğimiz hafta içinde Türkiye'ye karşı oynadığı Dünya Kupası Grup Eleme mücadelesi ve Karabükspor karşılaşması ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Sneijder, "Öncelikle şunu belirteyim ki herkes bir kere daha görsün Sneijder gol atabiliyor. Önemli olan takıma katkı sağlamak ancak yaptığım asistler daha fazla önemli benim için. Milli takım dönüşü sıkıntılı bir dönem ancak çıktık ve önemli bir üç puan aldık. Diğer taraftan milli maçta attığım gol de önemliydi. Türkiye'de oynayan bütün arkadaşlarım ve eski teknik direktörüme üzgün olduğumu söyledim" diyerek sözlerine başladı.
"GOLDE SEVİNMEMEM O AN ALMIŞ OLDUĞUM BİR KARAR"
Hollanda'nın Türkiye'yi 2-0 yendiği maçta takımının 2. golünü atan Sneijder, golün ardından sevinmemesi ile ilgili yaptığı yorumda "Türkiye'ye attığım golde sevinmemem o an almış olduğum bir karar. Türkiye'de yaşıyorum milli takımda arkadaşlarım ve eski teknik direktörüm var. Bu hareketimi doğru buluyorum" ifadesini kullandı.
"TERİM İLE ARAMDA HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM"
Galatasaray'daki eski teknik direktörü Fatih Terim ile arasında sorunlar olduğuna yönelik iddilara da değinen Sneijder "Beni kulüpte tanıyan herkes bilir ki Terim ile aramda hiçbir sorun yaşamadım. Her zaman aramız iyiydi. Güzel bir ilişki vardı. Gitmesi kötü bir durum. Spekülasyonlarda sadece benim ismim geçti ancak Fatih Terim beni biliyor" diyerek kendisini savundu.
"MANCINI BÜYÜK KARİYERİ OLAN BİR TEKNİK ADAM"
Roberto Mancini ile ilgili görüşleri sorulduğunda Sneijder, "Her teknik adam farklıdır. Biz futbolcular olarak maksimum seviyede çalışmalıyız ve nbsp;buna devam ediyoruz. Mancini büyük kariyeri olan bir teknik adam. Yakaladığı başarıları Galatasaray'da da devam ettireceğine inanıyorum" cevap verdi.
"PERFORMANSIMIN DÜŞTÜĞÜNE İNANMIYORUM"
Form durumuna yönelik eleştirileri anlayışla karşıladığını ama bunlara katılmadığını ifade eden Sneijder, "Ben pozitif bir hazırlık kampı geçirdim. Ancak sonrasında performansımın düştüğüne inanmıyorum. Futbolda şans da önemli. Burada atılan gol veya yapılan asiste çok değer veriliyor. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Şans faktörü futbolda çok önemli. Umarım şans önümüzdeki maçlarda da bizimle beraber olur" dedi. Hakkında çıkarılan transfer dedikoduları üzerine Sneijder, "Jose Mourinho nerede olursa benimle ilgili haberler çıkacak. Ben Galatasaray'da mutluyum Türkiye'de olmaktan mutluyum. Ara transfer döneminde ismim geçebilir ancak ben burada çok mutluyum" tespiti ile bu iddiaları asılsız çıkardı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...