Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuri Şahin'den milli eleştiri

/ Kaynak: İHA
Nuri Şahin'den milli eleştiri

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım futbolcularından Nuri Şahin, Alman Kicker dergisine 2014 Dünya Kupası elemeleri ve Türkiye'nin elenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın Estonya ve Hollanda maçları aday kadrosundan, sakatlığı nedeniyle son anda çıkarılan Şahin, "Yaşananlar sadece üzücü. Türkiye, futbolu çok seven bir ülke ama bir turnuvada varız, sonrasında birkaç kez yokuz. Sürekliliğimiz yok" şeklinde konuştu. Fatih Terim'in Milli Takım'a süreklilik kazandırmak için ciddi şekilde çalıştığına değinen Borussia Dortmund'lu futbolcu, "Federasyon bir çizgi çekip, tamamen toparlanmalı. En alt yaş gruplarından zirveye kadar neler yanlış gidiyor, neler doğru gidiyor, neler düzeltilebilir araştırılmalı" dedi.Almanya ve Belçika'nın yeniden yapılanma konusunda örnek alınabileceğini belirten ay-yıldızlı futbolcu, "Belçika'nın yaptıkları çok önemli. Türk futbolcularında da bu potansiyel varken, bu potansiyeli neden kullanamıyoruz. Ben de Milli Takım'da Borussia Dortmund'taki seviyemde oynayamıyorum" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...