Fenerbahçe taraftarı isyanlarda

Fenerbahçe taraftarı isyanlarda

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli kulübün futbol takımı ile basket takımının maçlarının aynı gün, aynı saatte başlaması Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarttı.

Fenerbahçe için 25 Ekim Cuma büyük bir önem taşıyor. Sarı-lacivertli kulübün futbol takımı ile basket takımının maçlarının aynı gün, aynı saatte başlaması Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarttı. nbsp;Hem Spor Toto Süper Lig hem de THY Euroleague'de sezona iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, 25 Ekim Cuma saat 20:00'de bir yandan yeşil sahadan mücadele edecek, diğer yandan da potada Barcelona Regal ile karşılaşacak. Fikstürün azizliğinden dolayı Şükrü Saracoğlu Stadı ve Fenerbahçe Ülker Arena'ya bölünecek olan sarı-lacivertli taraftarlar, ligde oynanacak olan Gaziantepspor maçının saat olarak 22 sularına alınması için sosyal medya üzerinden isteklerini dile getirdi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na Gaziantepspor maçının saatinin ileri alınması için bir başvuru yapıp yapmayacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. Fenerbahçe geçen yıl da benzeri bir durum yaşamış ve seyircisiz oynanan Fenerbahçe - BATE Borisov ve Fenerbahçe - Barcelona Regal maçları aynı gün oynanmış ancak maçların saatleri farklılık göstermişti. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...