'Caner Erkin'in yaptığı faul değil insanlık suçu'

/ Kaynak: İHA
'Caner Erkin'in yaptığı faul değil insanlık suçu'

SPOR Haberleri  / İHA

Dün akşam oynanan Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili Kayseri'den Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'e büyük tepki var.

Dün akşam oynanan nbsp;Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli oyuncu Caner'in yerdeki rakibine tekme attığını söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı nbsp;Mehmet Özhaseki, "Karşılaşmayı izledim ama özellikle Caner'i izlememiştim. Çıkışta da arkadaşlar sordular. Pozisyonu görmediğim için bir şey diyemeden gittim. Ancak akşam birkaç kanalda gördükten sonra Caner'inki normal faul falan değil. İnsanlık suçu. Erciyessporlu futbolcu gidip savcılığa başvursa, kasti adam yaralamadan gün verirler. Fakat gel gör ki, hakemlere Allah selamet versin" ifadelerini kullandı.Özhaseki, açıklamasında şunları kaydetti:"Demek ki bazı işler başlamaya başladı Türkiye'de. Üç kere tekme atacaksınız, hakem bunu görmeyecek. Helali hoş olsun o hakeme. Hakem diye de böyle alına salına dik dik gezsin. Bunun da bir hesabı sorulur herhalde, bunu da bilsinler. Yerde yatan oyuncuya 3 kere tekme atıp da, onu görmeyecek, hem de gözü de oyuncuda. Daha sonra televizyonlarda defalarca baktım. Gelip ceza vermeyecek hakem niye hakemlik yapıyor. Gitsin yapmasın onu. Niye böyle oluyor? Onu Erciyessporlu oyuncu yapsaydı emin olun, 30 metre geriden kırmızı kartını çekip koşa koşa gelirdi. 3 kere de sallar 3 kere de kırmızı kart gösterirdi. Fakat Fenerbahçe'ye yapılamıyor. Arkadaşlar ayıptır, günahtır. Erciyesspor ayağa kalktı ama yönetimdeki arkadaşların ne çileler çektiğini herkes biliyor mu? Başkanın ne çile çektiğini bilen var mı? Allah bilir sabaha kadar uyumamıştır başkan. Günah değil mi? Erciyesspor galibiyeti hak etti veya hak etmedi ayrı bir şey. Belki galibiyeti hakkedecek bir oyun da ortaya koymadı, o da ayrı bir şey ama siz hakemseniz ve topa değil de adama tekme atan adamı görmüyorsanız, hakemlik yapmayın. Aslan gibi bırakın gidin işinize gücünüze. O çok çirkin bir hareket. Diyecek de bir şey yok. Ve ne hikmettir Kayserispor üzerinde de Erciyesspor üzerinde de bu hatalar oluyor. Bir hafta evvel de Erciyesspor'un en iyi oyuncusu Konya'da ceza alıyor. İkinci sarı kartı görüyor. O oyuncuda da sarı kart var mı diye bakıyorsunuz, yok. Sarı kartlık hiçbir şey yok ortada. Dokunmamış bile nerdeyse. İkisi hava topuna çıkmışlar ve çocuğa ikinci sarı kart veriliyor, kırmızı kartla bu hafta oynamaz hale getiriliyor."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...