Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar'da bir eve düzenlenen narkotik operasyonunda 10 bin adet ecstasy hap, 488 gram esrar, 290 gram bonzai ile birlikte bir tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili aynı aileden 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında yapılan aramalar polis kamerası tarafından görüntülendi. nbsp;İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir evde yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğu ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, eve baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 10 bin adet ecstasy hap, 488 gram esrar ile 290 gram bonzai ele geçirdi. Operasyonda aynı aileden Ferhat Ö., anne Neriman Ö. ve baba Abdullah Ö. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından Çağlayan Adliyesine sevk edildi. Uyuşturucularla bir bağlantısı bulunmadığı tespit edilen Ferhat Ö. serbest bırakılırken anne ve baba mahkemece tutuklandı. nbsp;Narkotik polisinin evde ele geçirdiği uyuşturucuların zula şekli polisi de şaşırttı. Polis kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde uyuşturucuların bir bölümünün ayakkabı, bir bölümünün ise bir poşetin içerisine saklandığı dikkat çekti. Aynı evde yapılan aramalarda bir çekmecede ise tabanca ve bu tabancaya ait mermiler bulundu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...