1461 Trabzon'da galibiyet özlemi sona erdi

/ Kaynak: AA
1461 Trabzon'da galibiyet özlemi sona erdi

SPOR Haberleri  / AA

1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan, 'Bucaspor maçında istediklerimizi sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet aldık' dedi.

PTT1. Lig'de Bucaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek 6 maç aradan sonra kazanan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan, rakipleri karşısında istediklerini sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularının her maçta arzulu, istekli bir oyun ortaya koyduklarını ancak özellikle bazı maçlarda hakem hataları nedeniyle sonuç sıkıntısı yaşadıklarını ifade etti. En kötü oyunlarını ilk hafta sahalarında galip geldikleri Fethiyespor karşısında oynadıklarını söyleyen Özcan, "Çocuklar, bugüne kadar hep istekli arzulu oyunlarını ortaya koydular. 8 maç içerisinde en kötü maçımız Fethiyespor maçıydı. Ligde bizi çok rahat yenecek bir takım yok. Bu takım genç bir takım. Sadece iki maç kaybetti. Özellikle berabere kaldığımız maçlara bakıldığında aleyhimize hakem hatalarını herkes görecektir" dedi. Kendilerinin çok başarısız gibi gösterilmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade eden Özcan, geçen sezonki takımla bu sezonki takımın mukayese edilmemesi gerektiğini kaydetti. Ligin en iyi takımlarından olan Bucaspor'a karşı iyi bir futbol ortaya koyduklarını dile getiren Özcan, "Pas yüzdesi yüksek, pozisyon zenginliği açısından iyi bir görüntü verdik. Savunmada dirinçliydik, rakibimizle kora kor mücadele ettik. İstediklerimizi sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet aldık. Şartlar nasıl olursa olsun Trabzonspor formasını giyiyorsanız yüreğinizi ortaya koyacaksınız. Bizim farklılığımız formanın farklılığı. Çocuklar bunun bilincindeler. Herkesten bize destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...