Rusya'da otobüste patlama

/ Kaynak: AA
Rusya'da otobüste patlama

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya'nın Volgagrad şehrinde bir yolcu otobüsünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi

Rusya'nın Volgagrad şehrinde bir yolcu otobüsünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü, 10'u ağır 20 kişinin yaralandığı bildirildi. nbsp;Rus devlet haber ajansı İtar-Tass'ın bildirdiğine göre, Rusya'nın güney şehirlerinden Volgagrad'da yerel saatle 14.05'te içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüste patlama meydana geldi. Patlamada beş kişi öldü, 10'u ağır 20 kişi yaralandı. nbsp;Patlamadan sonra yangın çıkmamasının, ölü ve yaralı sayısının artmasının önüne geçtiğini ifade ediliyor. nbsp;Patlamanın nedeni kesin olarak tespit edilmezken, Ulusal Anti-Terör Komitesi, otobüste bomba düzeneğine benzer bazı kalıntıların bulunduğunu belirtti. nbsp;Savcılık patlamayla ilgili soruşturma başlatırken, olay yerinde incelemeler devam ediyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...