Saadet Partisi AK Parti'ye gelin verdi

/ Kaynak: İHA
Saadet Partisi AK Parti'ye gelin verdi

Politika Haberleri  / İHA

SP Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak'ın kızı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Avukat Ahmed Fuad Durmaz ile dünya evine girdi.

Saadet Partisi (SP) Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak'ın kızı Kevser Oturak, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Avukat Ahmed Fuad Durmaz ile dünya evine girdi. nbsp;Çınar Grand Otel'de gerçekleştirilen düğün törenine kentin siyasi partileri yoğun ilgi gösterdi. Çift salona alkışlar arasında girerken, bir çok davetli salonda kendisine yer bulamadı. nbsp;Kevser Oturak'ın nikah şahitliğini Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Asiltürk, Ahmed Fuad Durmaz'ın şahitliğini ise AK Parti Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu ile MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık yaptı. nbsp;Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu'nun kıydığı nikah sonrası çifte Oğushan Asiltürk ve milletvekilleri mutluluklar diledi. Oğuzhan Asiltürk, çiftin evlilik cüzdanını gelin Kevser Oturak'a teslim etti.
Düğün, takı töreni ile sona ererken çift, tebrikleri tek tek kabul etti.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...