Makilik alanda çıkan yangında 3 ev yandı

/ Kaynak: DHA
Makilik alanda çıkan yangında 3 ev yandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'de makilik alanda çıkan yangının tutuşturduğu ağaçlardan sıçrayan kıvılcım 3 apartman dairesinin yanmasına neden oldu.

Mersin'de makilik alanda çıkan yangının tutuşturduğu ağaçlardan sıçrayan kıvılcım 3 apartman dairesinin yanmasına neden oldu. nbsp;Merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi'nde bulunan Çamlıyar Sitesi'nin arka kısmındaki makilik alanda yangın çıktı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yaktığı iddia edilen kuru otlar, bir süre sonra rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Çevredeki ağaçlar da alevler arasında kaldı. Ağaçlardan sıçrayan kıvılcımlar hemen bitişiğindeki apartmanın 3 dairesinin balkondaki eşyaları tutuşturdu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun süren mücadelesi sonucu makilik alan ve evlerdeki yangın söndürüldü. 3 dairedeki bazı eşyalar ise kullanılmaz hale geldi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...