Subotic, Mesut Özil için 'En iyisi' dedi

/ Kaynak: DHA
Subotic, Mesut Özil için 'En iyisi' dedi

SPOR Haberleri  / DHA

Borussia Dortmund'un başarılı savunma oyuncusu Neven Subotic, Arsenal'deki performansıyla çok konuşulan Mesut Özil'den övgü dolu sözlerle bahsetti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Arsenal ile karşılaşacak Borussia Dortmund'un savunma oyuncusu Neven Subotic, Evening Standard gazetesine verdiği özel demeçte, "Arsenal, Mesut Özil'in transferi sayesinde Avrupa'nın popüler kulüpleri arasına girdi ve kendini onlara kabul ettirdi" dedi. Avrupa'nın en iyi takımlarının Arsenal'ı, 42 milyon sterline Mesut Özil'i Real Madrid'den aldıktan sonra farkettiklerini ileri süren Subotic, Mesut Özil'in Arsenal'i Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi grubunda liderliğe taşıdığını söyledi. Alman milli futbolcuyla kontrat imzaladıklarında Arsenal'ın herkese büyük bir sinyal verdiğine dikkat çeken Subotic, "Bu transfer beklemediğim bir şeydi. Son yıllarda Arsenal incelenirse, 40 milyon sterline futbolcu almaktansa, 40 milyon sterline futbolcu satmaya bakarlardı. Mesut Özil transferi ileri atılan bir adım oldu. Şimdi geliştiler ve birkaç yıl sattıkları ayarda futbolcu alıyorlar. Son yıllarda iyi futbolcuların fiyatı artıyor. Herkes iyi futbolcu almak istiyor. Arsenal bunu yaptı. Lige alışmak bazen altı ay, hatta bir yıl alabilir ama Özil'in birkaç maçta çok asisti ve golü var. Çok yetenekli bir futbolcu. Tekniği mükemmel. Sol ayağı çok iyi. Müsait olan hangi futbolcuya pas atacağını iyi biliyor. Bir teknik direktörün istediği tüm hücum özelliklerine sahip. Mesut, bir çok özelliğe sahip bir futbolcu ve oynadığı mevkiinin en iyilerinden biri" diye konuştu. Standard'ın haberinde, Subotic'in önümüzdeki yıl Chelsea, Arsenal veya Manchester City'de oynayabileceğine de dikkat çekildi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...