Roberto Carlos, Trabzonspor beraberliğinden memnun

Roberto Carlos, Trabzonspor beraberliğinden memnun

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, deplasmanda Trabzonspor karşısında alınan beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Cuma günü sahasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından, 0-0 sona eren dünkü Trabzonspor maçını değerlendirdi. nbsp;Maçın başında kalelerinde tehlikeler yaşadıklarını ifade eden Carlos, Trabzonspor'un ani ataklarla pozisyonlar bulduğunu belirtti.

"POZİSYONLAR BULDUK AMA DEĞERLENDİREMEDİK"
Karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu'nun kırmızı kart görmesinin ardından daha baskılı oynamaya başladıklarını dile getiren Carlos, "Pozisyonlar da bulduk fakat değerlendiremedik. Zaten istatistiklere bakarsanız maçın 60-70 dakikasında birçok yönden daha üstün bir Sivasspor vardı. Aslında kazanabileceğimiz bir maçtı. Özelikle ikinci yarıda çok fazla pozisyon ürettik. Ceza sahasına çok girdik ama çok fazla oyalandık, bu yapmamamız gereken şeydi. Trabzonspor gibi bir takıma karşı evinde beraberlik almak iyi bir sonuç" diye konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"SABIRLI OLMALIYIZ"
Ligin 9. haftasında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'un defansif bir futbol anlayışını tercih ettiğine ve ani ataklarla çıkmaya çalıştığına dikkati çeken Carlos, "Bu yüzden sabırlı olmamız gereken maçlardan biri olacak. Sabırla bekleyeceğiz ve doğru zamanda golü bulup galip geleceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...