Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kopenhag, Galatasaray taraftarından çekinmiyor

Kopenhag, Galatasaray taraftarından çekinmiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü karşılaşacağı Kopenhag'ın teknik direktörü Solbakken, seyirciden çok Galatasaray'dan çekindiğini söyledi.

Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken, Galatasaray'la oynayacakları Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında seyirci etkisinden çok Galatasaray'dan çekindiğini söyledi. "Seyirci baskısı ufak sorun" diyen Stale Solbakken, Galatasaray'a yenileceklerse de skorun 2-1 olmasını rövanş maçını 1-0 kazanarak ikili averajda Galatasaray'ın üzerine çıkacaklarını söyledi. Sporx'in haberine göre, 23 Ekim Çarşamba günü oynayacakları Galatasaray'ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığını ve bu sezon da Juventus karşısında çok iyi bir performans sergilediğinin altını çizen Stale Solbakken, "Bu takım geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalistiydi. Tüm takım olarak gerçekten çok iyiler. Juventus'a karşı gerçekten iyi bir maç çıkardılar." yorumunda bulundu.

Solbakken ince tur hesapları yaptığını da, ''Eğer kaybedeceksek, skor 2-1 olmalı. Çünkü sahamızda onları 1-0 yenersek puan eşitliğinde önlerinde olmalıyız." sözleriyle belirtti.

Başarılı teknik adam, Kopenhag'ın da iyi bir takım olduğunu ve ayrıca Türk Telekom Arena'daki seyirci baskısından daha çok Galatasaray'ın kendilerine problem oluşturacağını ifade ederek, "Biz de iyi bir takımız ve onlardan daha iyi bir günde olup iyi tempo yakalayıp yüksek isabet oranı yakalarsak iyi bir sonuç alabiliriz. Seyirci baskısı karşılaşabileceğimiz problemler arasında en küçüğü. Biz iyi olmalıyız." diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray-Kopenhag mücadelesi 23 Ekim Çarşamba akşamı TSİ 21:45'te Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...