Bursaspor, Kayseri kilidi son dakikada açtı

Bursaspor, Kayseri kilidi son dakikada açtı

SPOR Haberleri

Evinde galip gelmeyi unutan Bursaspor, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Bu sezon evinde galibiyete hasret kalan Bursaspor uzatma anlarında üç puana ulaştı, Kayserispor'u evine eli boş yolladı. Bursaspor, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Bursaspor'un taraftarın desteği ile baskılı başladığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İlk daha çok pozisyona giren yeşil beyazlılar Kazım ile bir kez direğe takılırken, Batalla'nın şık vuruşunda ise Salih topu çizgiden çıkardı. Kontraataklarla gol arayan konuk takım ise ilk yarının bitimine dakikalar kala gole çok yaklaştı. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Salih'in kafa vuruşunda bu kez Ferhat topu çizgiden çıkardı.

Bu arada Kayserispor'da ilk yarıda sarı kart gören Salih Dursun ve Cleyton cezalı duruma düştü. Bu iki oyuncu da önümüzdeki hafta yapılacak Galatasaray maçında forma giymeyecek.

İkinci yarıda her iki takımın da çabası skoru değiştirmezken, uzatma anlarında sahneye çıkan Batalla Kayseri'nin kilidini açtı. Uzatmanın son saniyesinde Enes'in golü skoru belirledi: nbsp; 2-0 Böylece Bursaspor 11 puana çıkarken, Kayserispor ise 6 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...