MHP'li başkan Saatçi, 'Kovulmadım, istifa ettim'

MHP'li başkan Saatçi, 'Kovulmadım, istifa ettim'

GÜNDEM Haberleri

MHP'nin Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, düzenlediği toplantıda kovulmadığını, kendisinin istifa ettiğini söyledi.

MHP'nin Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Behçet Saatcı'nın ardından başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile birlikte MHP'li belediye meclis üyeleri Alaattin Yıldırım, Besir Pehlivan, Mustafa Şenol, Naci Uysal, Nurkaya Gündoğdu, Sadık Çetkin, Sıdıka Dilek Dinçer, Şevki Çakal, Ümit Ersoy ve Yıldırım Özdemir de partiden istifa etti. 40 yıldır mensubu olmaktan şeref duyduğu MHP'den yönetim tarafından yapılan yargısız infaz nedeniyle savunma yapmadan istifa ettiğini belirten Saatcı, "Biz ipimizi kendimiz çekeriz. O zevki başkalarına bırakmayız. O yüzden savunma bile yapmadan istifamı veriyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...