Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Başkanlığı'na Aydınlar aday

Fenerbahçe Başkanlığı'na Aydınlar aday

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım sürerken Mehmet Ali Aydınlar'ın aday olma kararını kesinleştiği bildirildi.

F.Bahçe'de 2 Kasım tarihindeki Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım sürerken adaylık için adı geçen Mehmet Ali Aydınlar kararını bu hafta içinde vereceğini söyledi. Geçen ay düzenlediği basın toplantısında "Henüz aday değilim, ancak Fenerbahçe'deki bu zihniyetin kuklası bir yönetim ve vesayet anlayışı devam edecekse, bu kararımı gözden geçireceğim" diyen Aydınlar, mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın yola devam edeceği yönünde sinyaller vermesi üzerine kararını kesinleştirdi. Aydınlar'ın Cuma günü adaylığını resmen duyuracağı belirtildi. nbsp;
Adaylığını açıklayan Hulusi Belgü'nün avukatı Taner Demir ise dün "Hulusi Belgü'nün aday olabilmesi için üyeliğinin yenilenmesi ve sicil kurulundan 'aday olabilir' yazısı alması gerektiği yönünde çıkan haberler, boş iddialardan ibarettir" dedi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...