Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu bilgisayar çocuklar için

Bu bilgisayar çocuklar için

TEKNOLOJİ Haberleri

Çocuklarınız ödev bahanesiyle ya da Wikipedia'da araştırma yapması gerekirken, Angry Birds mü oynuyor? MiiPC bu tür ebeveyn kabuslarına son veriyor.

Kickstarter procesi olarak ortaya çıkan bu küçük kutucuk IFA Berlin'de tanıtımı yapılan bir Android bilgisayar. Bu küçük cihaz ailelere hangi uygulamaların kullanıldığını, o uygulamada ne kadar zaman harcandığını ve yazılım analizlerini sunuyor. Çocuklar için tehlikeli ama büyükler için çok kullanışlı bir cihaz. Özellikle çocuklarınızı kontrol etme ihtiyacınız gereğinden fazlaysa. MiiPC teknolojinin ailelere sunduğu bir avantaj. Bir monitöre bağlanarak verilere ulaşmanızı sağlıyor ve çalışırken tablet ya da bilgisayarlara wireless ile bağlanıyor. MiiPC'de her kullanıcının bir profili bulunuyor. Artık bir çok ders odaklı uygulama da bulunuyor. Uygulamalar ve tabletler çocuklar için sadece oyun anlamına gelmiyor. Eğer çocuğunuz ders çalışması gereken 20 dakikayı Bejeweled Blitz oynayarak geçirmişse disipline el koymanız gerekiyor demektir. Ayrıca cihaz istediğiniz özellikteki uygulamalara da limit getirmenizi sağlıyor. Belirttiğiniz uygulamalara çocuklarınızın erişimini engelleyebiliyorsunuz. Böylece gelişen teknolojiden uzak bırakamayacağınız çocuklarınızı en azından güvenli bir teknolojiyle yetiştirmiş oluyorsunuz. 99$ fiyatla gelen MiiPC 4 GB beyaz tasarımlı bir modele sahip. Ayrıca 1 GB RAM'i bulunan versiyonu 129$ iken 2GB RAM'li modeli 149$ olarak geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...