Meclis'te resmî 'Muharrem İftarı' verilecek

Meclis'te resmî 'Muharrem İftarı' verilecek

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bir ilke imza atarak Meclis çatısı altında Muharrem orucu iftarı verecek. Çiçek, iftara bütün liderleri davet edecek.

Hükümetin başlattığı Alevi açılımına bir destek de Meclis'ten geliyor. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bir ilke imza atarak Meclis çatısı altında Muharrem orucu iftarı verecek. Geçtiğimiz ramazan Muharrem ayında iftar verebileceğini söyleyen Çiçek, gerekli adımları attı. Bu kapsamda 4 Kasım'da başlayacak Muharrem ayı dolayısıyla Meclis Başkanlığı iftar vermek için hazırlıklara başladı. Cemil Çiçek, Muharrem iftarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra diğer siyasi parti liderlerini de davet edecek. CHP'nin Alevi kökenli milletvekili Sabahat Akkiraz geçen yıl TBMM üyeler lokantasında Muharrem iftarı vermişti. Ayrıca TBMM Genel Kurulu Muharrem ayında ilk defa 'iftar arası' vermişti. Aleviler için Meclis lokantasında da oruç tutanlara etsiz ve soğansız yemekler yapılmıştı. nbsp;Yücel?Kayaoğlu ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...