Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğretmen anneden tüyler ürperten tatil, bebeğini açlıktan öldürdü

Öğretmen anneden tüyler ürperten tatil, bebeğini açlıktan öldürdü

GÜNDEM Haberleri

İlkokul öğretmeni kadın, 2 aylık bebeğini evde tek başına bırakıp tatile gitti. Döndüğünde bebek ölmüştü.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan 34 yaşındaki Seçil Müge Doğanay, kucağında 2 aylık bebeğiyle devlet hastanesine giderek "Bebeğimin karnını doyurmak istedim fakat hareket etmiyor" dedi. Erkek bebeğin en az üç gün önce ölmüş olduğunu belirleyen doktorlar polise haber verdi. İlk incelemede erkek bebeğin açlık ve susuzluktan hayatını kaybettiği belirlendi. Çelişkili ifadeleri üzerine pazar akşamı gözaltına alınan Doğanay'ın "Bebeğimi doyurdum, tatil için Adana'ya gittim. Dönüşte mama vermek istedim. Hareket etmedi" dediği öğrenildi. Daha önce evlenip boşandığı bildirilen Doğanay'ın Adana'da bir polis memuru ile ilişkisi olduğu ve bebeğin babasının da bu kişi olduğu iddia edildi.Doğanay'ın kaldığı apartmanın görevlisi, "Polislerin binaya gelmesiyle olayı öğrendik. Apartmanda her gün temizlik yapıyorum. Günde iki kez dairelerin kapısını çalıyorum. Hiç bebek ağlama sesi duymadım. Evinde bir ara bir kadın daha kalıyordu" dedi.
Apartmandaki komşulardan biri de "Kendisini 1-2 kez gördüm. Eve geldiğinde hemen kapıyı örtüyordu. Hiç merhabalaşmamıştık. Ağlama sesi de duymadım. Fakat bayramın 1. ve 2. günü binada kötü koku oluşmaya başlamıştı" diye konuştu.
Öğretmenin görev yaptığı okulun müdürü ise, "Bizim okulumuza Gölcük'teki başka bir okuldan geldi. Tatil sonrası işe gelmeyince cep telefonundan aradık ulaşamadık. Olay hakkında bilgimiz yok" dedi. Bebeğin ölümünden sorumlu tutulan Doğanay, tutuklanıp cezaevine gönderildi, ancak olayda adı geçen polis memuru hakkında bilgi verilmedi. Bu arada nüfus cüzdanı çıkarılmamış olan bebeğin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...