Maria binlerce aileye umut oldu

Maria binlerce aileye umut oldu

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan'ın Larisa kentinde bir Roman kampında 4 yaşında sarışın kız çocuğu bulundu. Sarışın çocuğa 'Bizim' diyen aileyi test de yalanladı.

Yunanistan'ın Larisa kentinde bir Roman kampında 4 yaşında sarışın kız çocuğu bulundu. Bu tuhaflık elbette dikkat çekiciydi, ancak çocuğun ailesi oldukları iddia edilen Roman çiftin yalanını ispatlamak için tıbbi bir delile ihtiyaç vardı. İsminin Maria olduğu belirtilen çocuğa yapılan DNA testi, şüpheleri doğruladı. Roman çiftle hiçbir genetik bağı olmadığı ispatlanan Maria ile ilgili şimdi cevabı aranan soru, gerçek ailesinin nerede olduğu... Çocuğun İsveçli olma ihtimali yüksek. Skandal olayın ardından binlerce aile Yunanistan'a başvurdu. nbsp;Kız çocukları kaybolan aileler arasında ön plana çıkan ise İsveçli bir çift oldu. 4 yıl önce Yunanistan'da bir kız çocukları dünyaya gelen çifte, bebeklerinin öldüğü söylenmiş. nbsp;Yıllardır kuşku ile yaşayan İsveçli aile Maria'nın kaybettikleri çocukları olduğunu düşünüyor. Sonucu ise yine DNA testi belirleyecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...