Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayollarında günlük yol durumu

/ Kaynak: AA
Karayollarında günlük yol durumu

YAŞAM Haberleri  / AA

Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Gümüşova-Kaynaşlı kesimi 15-18. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor. Anadolu otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Çamlıdere Kavşağı kesimi 11-15. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü veriliyor.
Giresun-Trabzon yolunun 23. kilometresinde bulunan Yoroz Tünelinde yapılacak trafik kontrol sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-17.00 saatleri arasında Giresun-Trabzon istikametinde ulaşım tünel içinden
tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...