Rıdvan Dilmen 'Tam bir beraberlik maçıydı'

Rıdvan Dilmen 'Tam bir beraberlik maçıydı'

SPOR Haberleri

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından ilginç yorumlarda bulundu.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, çarpıcı tespitlerde bulundu.Dilmen, Beşiktaş'ın ligin başından itibaren ortaya koyduğu performansı "Oğuzhan'dan önce ve Oğuzhan'dan sonra" diye nitelerken, siyah beyazlı ekibin Milli Takım arasını verimli geçiremediği tespitinde bulundu. Maçı izleyemeyenlşer için şunu söyleyeyim. Beraberlik maçıydı. Beşiktaş'ın iki net pozisyonu vardı, Rize'nin de vardı ama oyun olarak net bir beraberlik maçıydı. Oğuzhan öncesi ve Oğuzhan sonrası Beşiktaş izliyoruz. Oğzuhan ikinci hafta formayı aldı ve iyi de oynadı, vermedi formayı. Sadece kendi oynamıyordu, takımı da oynatıyordu. Motta, geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı. Milli Takım sonrası oyuncuların performansları çok kötüydü
ENERAMO NEDEN YOKTU?
Ben çok merak ediyorum. Eneramo neden yoktu bugün. Son Eskişehir maçında gördüğümüz Eneramo, eğer sakat değilse Bilic onu kadroya almayarak hata yapmıştır. Eskişehir'de oynayan Eneramo, "Ben bu takımda oynarım" dedi. Dentinho'yu belki mecburiyetten almıştır bilmiyorum. O yüzden yorum yapmak istemiyorum. Sivok'un olmaması hücum gücünü de etkiledi. Lig uzun maraton ama ne yapıp ne edip Oğuzhan'ı düzeltmeliler. Oğuzhan, Beşiktaş'ın hücum performansını çok arttırıyor.
DİLMEN'E GÖRE BEŞİKTAŞ'IN KAZANAMAMA FAKTÖRLERİ...
Slaven Bilic, dün Fenerbahçe'nin kazanması sonrası aradaki farkı koruyayım diye bugünki maçı kazanmak istedi. İkinci yarı riskleri aldı. Rıza Çalımbay da son bölümde 1 puanı koruyayım diye değişiklikler yaptı. İki takım da son bölümde rulet oynadı ama pozisyon olmadı enteresan şekilde. Beşiktaş'ın skoru değiştirebilecek oyuncuların Saha dışı faktörler de var tabi. Seyircisiz olması, Olimpiyat'ta oynanması
KASIMPAŞA'DA OYNANMALIYDI
Bu maçı ben Olimpiyat'ta değil Kasımpaşa Stadı'nda oynardım. Olimpiyat Stadı takımı çok etkiliyor. Nieden böyle düşündüler bilmiyorum. Galatasaray maçının faturası çok ağır oldu. Galatasaray travmasını Eskişehir deplasmanında atlatır gibi oldu ama Milli Takım arası bazı takımlara yaramaz. Yaramamış Beşiktaş'a. Hırvatistan'a da gidip hazırlık maçı yaptılar.
OLCAY TARAFTARSIZ OYNAYAMIYOR
Olcay, geçen sezon kapasitesinin üstünde gol atınca bu sezon beklentiler değişti. O da istiyor ama yapamıyor. Olcay, taraftarsız oynayamıyor. Fernandes yardım alamıyor. Bazı oyuncular vardır. Kendi kapasitesini yansıtırken etrafına da katkı yaparlar. Oğuz Çetin, Sergen Yalçın gibi. Oğuzhan ve Fernandes birlikte oynadıkları zaman çok verimli oluyorlar. Oğuzhan, hem yürekli oynuyor hem de akıllı oynuyor.
BEŞİKTAŞ, AKHİSAR MAÇINI MUTLAKA..
Gelecek hafta Akhisar'a gidecek. Mutlak kazanması gerekecek çünkü Fenerbahçe'yle şimdi arasındaki puan farkı 3'e çıktı. Galatasaray da Kayseri'ye gidecek, Kayserispor'da bugün iki oyuncu kırmızı kart gördü.
KORAY, FATİH TERİM'İN DİKKATİNİ ÇEKECEKTİR
Koray'ın müthiş bir fiziği var. Fatih Hoca'nın da Milli Takım için dikkatini çekecektir. Bek oynamasına rağmen stoper özellikleri de olan bir oyuncu. Çalım zor yiyor, yerse de yakalıyor. Yüksek toplar mükemmel. Dinamik bir oyuncu. Ofansif yönünü pek göremedik çünkü deplasmanda oynadılar. Avrupalı bekleri gibi. Chelsea'deki Ivanovic'in aynısı. Onun dışında Rize takımı iyi ve dinamik bir takım. Rıza Hoca'nın takımlarını maçların sonunda yorgun görmüyorum. 15 günlük devre arasında toparlanmışlar.(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...