'Bir şey söyle Serdar'

'Bir şey söyle Serdar'

SPOR Haberleri

Caner'in rakibi Yasin'i tekmelediği pozisyonu göremeyen hakem Halis Özkahya, yardımcılarına böyle seslenmiş...

Türkiye, Erciyes-F.Bahçe maçında Caner'in Yasin'e attığı tekmeler sonucu görmediği ikinci sarı kartı tartışıyor. Karşılaşmanın 40. dakikasında bir pozisyonda yerde kalan Yasin'in ayaklarının arasından topu almaya çalışan Caner'in rakibine üst üste tekmeler savurmasına hakemler seyirci kaldı. Daha öncesinden sarı kartı bulunan Caner'in bu pozisyonun ardından oyundan ihraç edilmemesi ise gündeme damga vurdu.
İŞTE O POZİSYONDA HAKEMLER ARASINDA YAŞANAN DİYALOG
4. HAKEM SERDAR AKÇER: (Sorumluluk alanında olan bir pozisyon olmasına rağmen) "Bir şey göremedim. Bir şey yok."
KIDEMLİ YARDIMCI HAKEM CEM SATMAN: (40 metre depar atarak pozisyonun olduğu yere geldi. En uzak adam olmasına rağmen olaya müdahil oldu.) "Serdar bir şey söylesene. Konuş konuş. Sarı var mı? Ortalık karıştı."
HAKEM HALİS ÖZKAHYA: (Pozisyonu hiç göremedi. Serdar Akçer'le Cem Satman'ın konuşmasını dinlemekle yetindi) "Serdar bir şey göremedin mi?"

HALİS ÖZKAHYA SINIFI GEÇTİ AMA...
MHK, FIFA kokartlı Cem Satman'ı 8 haftada 6'sı 3 büyüklerin maçı olmak üzere birbirinden zorlu 8 maça vererek adeta ateşe attı. nbsp;Karşılaşmanın gözlemcisi Adnan Şeker, maçtan sonra hakemlerle yaptığı toplantıda 3 hakemi de tek tek dinledi. Bu pozisyonda 4. hakem Serdar Akçer ve kıdemli yardımcı hakem Cem Satman'ı yüzde 100 hatalı bulan Şeker, pozisyonu "siyah-beyaz hataya" soktu. Adnan Şeker'in, Halis Özkahya'ya, "Bu pozisyon için seni ayrı tutuyorum" dediği ve yüksek not verdiği; 4. hakem ve yardımcı hakemi ise başarısız bulduğu öğrenildi. MHK, bugün iki yardımcı hakemi İstanbul'da yapılacak seminer öncesi sorguya çekecek.

SATMAN'A 8 HAFTADA 8 MAÇ
gt; Beşiktaş-Trabzon
gt; F.Bahçe-Eskişehir
gt; Beşiktaş-G.Antep
gt; G.Birliği-Kayseri
gt; Sivas-Kasımpaşa
gt; G.Saray-Ç.Rize
gt; Eskişehir-Beşiktaş
gt; Erciyes-F.Bahçe


Ö. FARUK ÜNAL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...