Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal ipleri bırakmıyor

Ersun Yanal ipleri bırakmıyor

SPOR Haberleri

Emenike, oynadığı mevkiden şikâyetçi oldu. Ancak Mehmet Topal ve Webo'nun da eleştirdiği Ersun Yanal'ın taviz vermeye niyeti yok.

Fenerbahçe'ye Erciyes deplasmanında hayat veren golün sahibi Emmanuel Emenike, karşılaşma sonrası gol sevincini dile getirirken, hocası Ersun Yanal'a mesaj göndermekten geri kalmadı. Milli takımda en uçta oynayan ve son 9 maçta 8 gol kaydeden Nijeryalı, "Kanatlarda oynamak benim için problem. İstediğim yerde görev almasam da hocanın kararına saygı duyarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum" sözleriyle rahatsızlığını dile getirdi. Daha önce de Mehmet Topal, orta alanda çok yalnız kaldığını belirterek Yanal'ın oyuncu ve sistem tercihlerini eleştirmişti. Webo da özellikle Sow'un olmadığı maçlardan sonra, "O yokken çok zorlanıyorum" ifadesiyle Ersun Yanal'ın dikkatini çekmeye çalışmıştı. Ancak oyuncuların eleştirilerinden pek hoşlanmayan Ersun Yanal, talepleri duysa da bildiğinden asla taviz vermedi. nbsp;Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 yıllık 4-2-3-1 dizilişini değiştiren ve daha fazla koşan bir takım oluşturmak için ekstra çalışmalar yapan Ersun Hoca, şu ana kadar isteklerini yerine getirmeyen oyuncuyu kim olduğuna bakmadan tribüne yollamaktan çekinmedi. Geçen sezon Fenerbahçe'nin en önemli silahlarından Cristian bunu en iyi tecrübe eden isimlerin başında gelirken, Sow da Yanal döneminde kadro dışı kalmanın tadını öğrendi. Ersun Hocanın, Emenike'nin medya önünde dile getirdiği bu şikâyetten de rahatsızlık duyduğu ve Nijeryalı yıldızı takımla ilgili konular hakkında basınla konuşmaması yönünde ikaz ettiği öğrenildi. Disiplinden taviz vermeyen Yanal'ın, Erciyes maçında Caner'i oyundan alması da takıma "Patron benim" hatırlatması anlamında etkili oldu.


TOPUZ'A GÖRE GOLÜ SON DAKİKAYA BIRAKMANIN CEZASI
Mehmet Topuz, Erciyes karşısında galibiyet golünü atınca neredeyse bütün takımın Emenike'nin üzerine atlamasıyla ilgili ilginç bir yorum yaptı. Topuz, "Herkes adeta öldürmek için onun üzerine çıktı. Bu bütün forvetlere bir tehdit, bir ders olsun, bundan sonra golü son dakikaya bırakmasınlar artık" ifadesinde bulundu. nbsp;



Emre'nin durumu iyi
Erciyes deplasmanında 11'e dönen ancak yine sakatlanan Emre'nin durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken, Gökhan, Mehmet Topal ve Alves'in G.Antep maçında, Meireles'in ise derbide sahada olacağı bildirildi. Bu arada sarı-lacivertlilerde grip salgını devam ediyor. Volkan'ın ardından Hasan Ali ve Mehmet Topal da gribal enfeksiyona yakalandı.


Caner'e ceza geliyor
Erciyes maçında rakibine tekme atınca Ersun Yanal tarafından oyundan alınan Caner, davranışları sebebiyle İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve yardımcı antrenör Volkan Kazak'tan özür diledi. Buna rağmen Yanal'ın, "Böyle devam edersen maçları tribünden izlersin" uyarısı yaptığı milli oyuncuya 20 bin euro ceza verilmesi için yönetime rapor verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...