Fenerbahçe, 8. haftaya adete damga vurdu

Fenerbahçe, 8. haftaya adete damga vurdu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın rakamları da belli oldu. Bu hafta bazı alanlarda Fenerbahçe'nin zirveye çıkması dikkat çekti.

Sarı-lacivertli kulüp haftayı Kayseri Erciyesspor deplasmanında 2-1'lik galibiyetle kapatırken, 3 puanı getiren gol 90+5'de Emenike'den geldi. Fenerbahçe karşılaşma boyunca 562 isabetli pas yaparken, haftanın en çok isabetli pas yapan takımı oldu. Süper Lig'de 8. haftada oynanan 9 maç incelendiğinde 11 ile ceza sahasına en çok isabetli orta yapan takım ve 9 kez ile en çok korner kullanan ekip de Fenerbahçe oldu.Haftanın en çok isabetli pas yapan oyuncusu 93 ile Egemen Korkmaz olurken, en çok isabetli ortayı ise 4 ile Mehmet Topuz gerçekleştirdi. Fenerbahçe bu sezon 18 golle en golcü takım olurken kanat beklerinden oldukça iyi katkı aldı. Sol bek oynayan Caner Erkin 4 gol pası verirken Gökhan Gönül 2 asist, bu hafta sağ bek oynayan Mehmet Topuz 1 asist yaptı. Fenerbahçe'de ayrıca Caner, Yobo ve Bruno Alves 1'er golle savunmadan gelip takıma gol katkısı yaptı. Toplamda defans oyuncularının gollere katkısı 10 gol oldu. Spor Toto Süper Lig'de 8. haftada 21 gol atılırken, gol ortalaması 2.33 olarak belirlendi. Bu hafta en çok şut çeken takım ise 20 kez rakip fileleri deneyen ve 9'unda isabet bulan Kasımpaşa ekibiydi.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...