Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Naz'ar değmesin

'Naz'ar değmesin

SPOR Haberleri

Bu yıl 5 büyük kupayı müzesine götüren VakıfBank'ın bu başarısının altına imza atanlardan biri olan Naz Akyol takımdaki arkadaşlığın süper olduğunu söyledi

VakıfBank'la kazanmadık kupa bırakmayan Naz Aydemir Akyol, yeni sezonda da bütün kupalara talip olduklarını söyledi. VakıfBank'ın başarısını "Biz bir takımız" diye özetleyen başarılı pasör, 53 maçlık yenilmezlik serisinin üzerlerinde baskı oluşturup oluşturmadığı yönündeki sorumuza, "Asla... Biz hep maç maç düşünüyoruz. Zaten geriye dönüp bakmak gibi bir şansımız yok. Zamanımız çok kısa. Lig, kupa ve Avrupa maçları dolayısıyla yoğun bir program yaşıyoruz" cevabını verdi. VakıfBank'ın başarısındaki en büyük payın arkadaşlık ortamı olduğunu ifade eden Naz Aydemir, "Takımın kimyası süper. Saha içinde ve dışında sürekli beraberiz. Herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Allah nazardan saklasın. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz" dedi. Yeni sezondan neler beklediğini merak ettiğimiz Naz, "Rakipler çok güçlendi. Özellikle Eczacıbaşı, F.Bahçe ve G.Saray iyi isimleri transfer etti. Biz ise şampiyon kadroyu bozmadık. Sadece Costagrande ve altyapıdan 3 oyuncuyu A Takım'a kazandırdık. Bence en büyük avantajımız bu" diye konuştu.Bu hafta başlayacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yine iddialı olduklarını ifade eden Naz Aydemir, "Dünyada böyle bir takım var mı bilmiyorum ama namağlup şampiyonluğun Türkiye rekoru olduğunu biliyorum. Avrupa'daki açılış maçını yarın Gent Dames ile oynayacağız. Şampiyonlar Ligi madalyalarını yeniden boynuma asmak istiyorum. Tabii kulübüm VakıfBank'la 'Namağlup Avrupa şampiyonu' unvanımızı da korumak istiyoruz" dedi.
Henüz 23 yaşında olduğunu ve sağlığı elverdiği sürece oynamaya devam edeceğini belirten milli pasör, "Naz'ı alan şampiyon olur" iddiaları için ise, "Ben böyle düşünmüyorum. Görev yaptığım mevkide birçok yetenekli isimler var. Bildiğim tek şey çalışmak ve işimi en iyi şekilde yapmak. Asla dönüp arkama bakmam. Kendimi sürekli geliştirmek istiyorum" sözleriyle karşılık veriyor.


nbsp;'Naz'ar değmesin





nbsp;
nbsp;'Naz'ar değmesin



"RÜYADAN UYANMAK İSTEMİYORUZ"
'KUPA AVCILARI' AVRUPA'YA HAZIR
Bu yıl içinde toplam 5 kupayı müzesine götüren ve üst üste
nbsp;53 resmi maçtır yenilmeyen VakıfBank, Avrupa maçları öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Genel Müdür Halil Aydoğan, "Kırılması zor bir rekorun sahibiyiz ve ülkemizin gurur kaynağıyız" derken, Başkan Osman Demren, "Kendimizi başarıya mecbur hissediyoruz" diye konuştu. VakıfBank Antrenörü Guidetti ise, "Bir rüyadayız ve uyanmak istemiyoruz. Kupalar kazanıyoruz ama takımımız yeni kupalar için aç" dedi.



nbsp;'Naz'ar değmesin


TURGAY SAKARYA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...