Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu, Umman ve Kuveyt'e gidecek

/ Kaynak: CHA
Davutoğlu, Umman ve Kuveyt'e gidecek

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 23 Ekim'de Umman Sultanlığı'na, 24 Ekim'de ise Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 23 Ekim'de Umman Sultanlığı'na, 24 Ekim'de ise Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecek. nbsp;Umman ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 40. yılına rastlayan ziyaretinde Davutoğlu, Ummanlı yetkililerle iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin yanı sıra, güncel bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunacak. nbsp;Ardından 24 Ekim günü Kuveyt'e geçecek olan Davutoğlu, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Halid El Hamad El Sabah başkanlığında, iki ülke kurum ve kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin katılımıyla Türkiye-Kuveyt İşbirliği için Ortak Komitesi'nin ilk toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda iki ülke arasında siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel işbirliği imkanları ele alınacak, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek sektörel işbirliği faaliyetleri kapsamlı biçimde gözden geçirilecek. nbsp;Bakanın Kuveyt makamlarıyla temaslarında ayrıca bölgede her iki ülkeyi ilgilendiren gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunmaları öngörüldü.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...