Ronaldinho için 30 Ekim iddiası

Ronaldinho için 30 Ekim iddiası

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki ilk isim olan Ronaldinho konusunda dün gece önemli bir gelişme yaşandı.

Brezilyalı yıldızın ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis Moreira, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarla aralık ayı için siyah-beyazlılara ümit verdi. Transfer hakkında fazla konuşmak istemediğini söyleyen Assis, "31 Aralık'ta kontratımız bitiyor. Aralık ayında Fas'ta oynanacak olan Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından Atletico Minero ve diğer kulüplerle görüşeceğiz. Öncesinde hiç bir şey yapmayacağız" diye konuştu. nbsp;
İKİ AYDA HAZIR OLUR nbsp;
Ronaldinho'nun kafasını dinlemeye ihtiyacı olduğunu belirten Assis, "Kendi maçlarına konsantre olmalı. Aralık ayında yani iki ay içinde oynayacak duruma gelir. Kulüpler Şampiyonası'nda oynayacak gibi gözüküyor" dedi. Assis, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelme ihtimali yüzde 51" şeklindeki açıklamasıyla ilgili olarak ise "Aralık'taki maçlardan sonra teklifleri değerlendireceğiz. 31 Aralık'tan önce değil. Takım isimleri hakkında konuşmuyorum herkese aynı mesafedeyiz" ifadesini kullandı.
30 EKİM İDDİASI
Ronaldinho ile ilgili bir başka iddia Lig TV'den geldi. Beşiktaş maçı sonrasında Şansal Büyük, Brezilyalı yıldızın ağabeyi Roberto de Assis Moreira'nın 30 Ekim Çarşamba günü İstanbul'a geleceğini söyledi. Büyüka, Assis'in Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme yapacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...