Aziz Yıldırım'dan son karar

Aziz Yıldırım'dan son karar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım, bugün yapacağı toplantıyla birlikte son kararını verecek.

Fenerbahçe'de olağanüstü seçimli genel kurula bir hafta kala sarı-lacivertli yönetim bugün tek maddelik "seçim gündemiyle" kritik bir toplantıya imza atacak.Şu ana kadar adaylıkla ilgili henüz renk vermeyen başkan Aziz Yıldırım da bugün saat 14.00'de gerçekleşecek olan bu toplantıda yönetici arkadaşlarını tek tek dinledikten sonra adaylıkla ilgili nihai kararını vereceği öğrenildi. Bu kritik toplantı öncesi en büyük merak konularından biri de görevinden istifa etmeyen ancak Aziz Yıldırım ile ilgili sürpriz çıkış yapan genel sekreter Talat Yılmaz'ın bu zirveye katılıp katılmayacağı konusuydu. Bu konuda sporx.com'a konuşan Yılmaz, toplantıya katılmayacağını açıkladı.
POSTER ÇEKİMİ DE VAR
Ayrıca F.Bahçe yönetiminin bugün yönetim kurulu ve tüm personelle birlikte toplantı sonrası için yöneticilere stad tribünlerinde poster çekimi yapılacağı daveti yaptığı ortaya çıktı. F.Bahçe kulübü bu poster çekimine davet ettiklerine giyecekleri kıyafetler konusunda da uyarıda bulunması dikkat çekti.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...