Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç judocular Slovenya'ya gitti

/ Kaynak: CHA
Genç judocular Slovenya'ya gitti

SPOR Haberleri  / CHA

Judoda Genç Milli Takım, 23 - 27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Gençler Şampiyonası için altı sporcu ile Slovenya'ya gitti.

Eylül ayı sonunda Saraybosna'da düzenlenen Judo Avrupa Gençler Şampiyonası'nda iki gümüş madalya kazanan Türkiye Judo Genç Milli Takımı'nın önünde şimdi daha zorlu bir hedef var; Dünya Şampiyonası. Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonası'ndan sonra sezonun en önemli organizasyonu olan Gençler Dünya Şampiyonası'nda Türkiye adına altı sporcu mindere çıkacak.Kızlarda 44 kiloda Nesrin Çetin ve Sevda Yorulmaz ile +78 kiloda Kübra Kara, erkeklerde ise 55 kiloda Yavuz Beşel ve 60 kiloda Ahmet Şahin Kaba ile Mertcan Akçay tatamide olacak.
BOSNA'DAN İKİ GÜMÜŞ ÇIKMIŞTI
Eylül ayında Saraybosna'daki Avrupa Şampiyonası'nda Kübra Kara ve Ahmet Şahin Kaba final mücadelesi vermiş ve altın madalyayı kıl payı kaçırmıştı. Son antrenmandan sonra konuşan ve dünya şampiyonasının Avrupa'ya göre çok daha zorlu bir sınav olduğunu belirten Erkek Milli Takım Antrenörü Yavuz Yolcu, "Avrupa Şampiyonası'ndan zaten hiçbir yıl elimiz boş dönmüyoruz. İki final gördük, iki altın da alabilirdik. Ancak Dünya Şampiyonası daha 'kapalı kutu' bir organizasyon. Japon, Kübalı, Koreli ve Brezilyalı sporcuları, Avrupalılar kadar iyi tanımıyoruz, turnuvalara çok gelmiyorlar." dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...