Hacıosmanoğlu'ndan taraftara destek çağrısı

/ Kaynak: CHA
Hacıosmanoğlu'ndan taraftara destek çağrısı

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın taraftarlarına her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bu ay içersinde birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını belirten Başkan nbsp; nbsp;İbrahim Hacıosmanoğlu, "Futbolun saha içinde mücadele edilen bir oyun olduğunu unutmadan, her ne pahasına olursa olsun kazanmaya odaklı değil, alın terimizin ıslattığı forma ile kazanmaya çalışacağız." dedi. nbsp;Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısı için kaleme aldığı yazıda, Trabzonspor olarak değişim parolası ile yola çıktıklarını hatırlatarak, "Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptık. Ancak zamana ihtiyacımız olduğu söylemleri, ilerleyen haftalarda daha dikkatli ve özenli çalışarak bizlerin haklılığını ortaya çıkarttı. Her geçen hafta hem Türkiye hem de Avrupa semalarında sert esen bordo mavi fırtınanın siz taraftarlarına her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacı var. Kulüplerin gerçek sahipleri taraftarın, takımlarının arkasında nedenli itici bir güç oluşturduğunu sizler bizlere gösterdiniz." ifadelerini kullandı. nbsp;Bu ay içinde yine birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarına işaret eden Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara da değindiği yazısına şöyle devam etti:
"Futbolun saha içinde mücadele edilen bir oyun olduğunu unutmadan, her ne pahasına olursa olsun kazanmaya odaklı değil, alın terimizin ıslattığı forma ile kazanmaya çalışacağız. Türk sporunu yönetenlerin kazanmak için neler yaptığını gördüğümüz bir ortamda, bu zihniyetin nelere sebep olduğunu da gördük. Kendi statlarına gelen misafir takım başkan ve yöneticilerine yapılanlar sonrası kafalarını kuma gömmeleri de çok manidardır. Yaşananların ardından kin ve nefret tohumu ekmeye çalışanlara en güzel cevabı, şehrimizde oynanacak maçta vereceğiz. Unutulmamalı ki Türkler, yeryüzünün neresinde olurlarsa olsun, hangi şartlar altında bulunurlarsa bulunsunlar, dünyanın en misafirperver milletidir. Biz de bu özelliğimizden asla taviz vermeyeceğiz, evimize gelenleri geldikleri gibi uğurlamakla kendimizi yükümlü hissettik, hissedeceğiz."
Bordo-mavili taraftarların geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu önünde yaptığı gösteriye de değinen Başkan Hacıosmanoğlu, "Haklı mücadelemiz karşısında sizlerin de en demokratik hakkı olan protesto hakkını, tüm dünyaya örnek olacak şekilde göstermeniz beni ziyadesi ile memnun etti. Taşkınlık yapmadan ne istediğini bilerek toplanan kalabalık, yine Trabzonsporluluğa yakışır bir şekilde mesajı yerine ulaştırmıştır." dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...