Sivok'tan Galatasaraylı yıldızlara şok suçlama

Sivok'tan Galatasaraylı yıldızlara şok suçlama

SPOR Haberleri

Sivok, G.Saraylı Drogba ve Sneijder'e ağır göndermede bulundu: Sadece Avrupa ve ligdeki büyük maçları önemsiyorlar. Fenerbahçe ile çekişiriz dedi.

nbsp;Beşiktaş'ın kaptanı Sivok ülkesinin Sport gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Trabzonspor ve Galatasaray'ın Avrupa kupalarında oynadıkları için güçlerini kaybettiklerini bu yüzden şampiyonluk için Fenerbahçe ve kendilerinin biraz daha şanslı olduğunu belirten Sivok, Galatasaray'lı Drogba ve Sneijder'e de göndermede bulundu. Çek oyuncu, iki yıldızın sadece Avrupa ve ligdeki büyük maçlara konsantre olduklarını, bunun kendilerini 2-1 yendikleri maçta çok daha iyi ortaya çıktığını iddia etti. nbsp;Sivok, Türkiye'de şampiyonluğu derbi maçların değil küçük takımlarla oynanan maçların belirlediğini bildirdi. F.Bahçeli Michal Kadlec ile 5 dakikalık mesafede oturduklarını ama buluşmaya fırsat bulamadıklarını aktaran siyahbeyazlı futbolcu, "Bilic geldikten sonra daha sert oynamamızı istedi. Takım içinde disiplin de üst seviyeye çıktı" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...