Bursa'da feci kaza, freni patlayan kamyonet takla attı 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Bursa'da feci kaza, freni patlayan kamyonet takla attı 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yıldırım ilçesinde, freni patlayan bir kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi ise yaralandı.

Zeyniler köyü yolunda saat 11.00 sularında meydana gelen kazada; Oğuzhan Gür (28) idaresindeki 16 NZ 257 plakalı kamyonet, freninin patlaması sonucu Zeyniler köyü yolunda takla attı. Demir inşaat iskelesi yüklü kamyonet, önce bariyerlere çarptı sonra da takla attı. Kaza sonrasında araç sürücüsü Oğuzhan Gür (28) hafif yaralı olarak araçtan çıkarken, diğer yaralılar ise görevliler tarafından hastaneye kaldırıldı.Soyadı öğrenilemeyen Ruhi isimli bir işçi ise araçtan atlamak isterken bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. İşçinin omuzlarından yukarısının parçalandığı öğrenildi. Yaralılar İdris Haluk ve Erdoğan Yağmurlu ile sürücü Oğuzhan Gür, 112 ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Ölen şahsın cenazesi uçurumdan çıkarılırken, kaza sonrasında kamyonette bulunan inşaat malzemeleri de yola saçıldı. Yaşanan feci kaza sonrasında uzun kuyruklar oluşan Zeyniler köyü yolu uzun süre trafiğe kapandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...