TOKİ'den rekor sayıda kamu binası

TOKİ'den rekor sayıda kamu binası

EMLAK Haberleri

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum 27 üniversite kampüsü yaptıklarını açıkladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, kamu kurumları için hizmet binaları inşa etmeye devam etiklerini belirterek nbsp;"83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum 27 üniversite kampüsü yaptık" dedi. Karabel, atıl durumda ve işgal altındaki kamu arazilerini değerlendirerek, ekonomiye kazandıordıklarını belirterek "Bu açıdan hem kamunun ihtiyaçları kısa sürede karşılanmakta hem de istihdam ve sektörel canlanmaya destek verilmektedir. TOKİ, 83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum ve 27 üniversite kampüsü gibi kamuya çok sayıda proje yaptı" nbsp;dedi. TOKİ Başkanı Karabel, 2003 yılında başlatılan konut üretimi ve planlı kentleşme programı kapsamında, TOKİ olarak sosyal konut üretiminin yanında kamu kuruluşlarının eğitim, sağlık, spor ve hizmet binalarının yapımında da etkin görevler aldıklarını açıkladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...