Buffon, 'Para Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya yetmez'

Buffon, 'Para Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya yetmez'

SPOR Haberleri

Juventus kalecisi Gianluigi Buffon, Real Madrid'in transfer politikasını eleştirdi. Buffon, 'Para Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya yetmez' dedi.

İspanyol ekibinin pahalı transferler yoluyla başarı aradığını vurgulayan Buffon, 'Para Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya yetmez' ifadesini kullandı.Galatasaray'ın, Kopenhag ile çok kritik bir maça çıkacağı Şampiyonlar Ligi'nde gözler bir yandan da Real Madrid - Juventus maçında olacak. Maç, önce Kopenhag; ardından da Galatasaray ile berabere kalan Juventus için çok daha kritik.İtalyan ekibinin deneyimli kalecisi Gianluigi Buffon, zorlu karşılaşma öncesi Real Madrid'in transfer politikasına eleştiriler getirerek takım arkadaşlarına cesaret aşılamaya çalıştı. Real Madrid'in son 10 yıldır birçok yıldızı kadrosuna kattığını; ancak hala 10. Devler Ligi şampiyonluğuna ulaşamadığını hatırlatan Buffon, "Real Madrid para harcayarak şampiyonluk satın alınabileceğini düşünüyor. Ancak gerçekte şampiyon olmak için bir gelecek vizyonuna sahip olmak, dengeli bir takım kurmak ve sabır gerekli" dedi.Real Madrid hayallerini kurduğu 10. Avrupa şampiyonluğu için son 5 yılda 600 milyon euro'dan fazla para harcadı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Bayern Münih'in ise bu süreçte transfer için kasasından 227 milyon euro çıktı.(NTVspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...