Yeni Gareth Bale 'Townsend'

Yeni Gareth Bale 'Townsend'

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın Belçikalı savunmacısı Jan Vertonghen, takım arkadaşı Andros Townsend'e övgüler yağdırdı.

Başarılı savunmacı, son dönemde büyük bir çıkış yapan Townsend'in; "Yeni Gareth Bale" olabileceğini söyledi.Andros Townsend, hem Tottenham hem de milli takımda sergilediği performansla bugünlerde Ada'da adından en çok sözettiren futbolcuların başında geliyor.Takımının Aston Villa'yı yendiği son lig maçında da golle buluşan Townsend'e, takım arkadaşı Jan Vertonghen övgüler yağdırdı. Belçikalı savunmacı, 22 yaşındaki Townsend'in yeni bir Gareth Bale olma potansiyeli bulunduğunu söyledi. Townsend'in çalışma ahlakına dikkat çeken Vertonghen; "Çok hızlı ve teknik. 2 ayağını da çok iyi kullanabiliyor. Andros kendisini bu şekilde geliştirmeye devam ederse, Tottenham tarihinin en büyük oyuncusu olabilir" diye konuştu.Genç oyuncunun kısa süre içinde taraftara Gareth Bale'i unutturacağını savunan Vertonghen, İngiltere Milli Takımı'nın da, Dünya Kupası öncesi çok önemli bir parça kazandığına dikkat çekti. Andros Townsend, sezon başından bu yana gösterdiği performansla, Aaron Lennon ve Erik Lamela gibi oyuncuları yedek bırakmış durumda..
(NTVspor)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...